PIZZERIA NAPOLI

PIZZERIA NAPOLI De echte lekkere pizza's uit Napels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3266 beoordelingen
18 jan 2022 om 20:23 Spaghetti was heel lekker en op de afgesproken tijd bezorgd. Brood zat er niet bij,das juist zo lekker.
2 jan 2022 om 22:16 Vorige keer klachten, nu alles perfect. Mag ook gezegd worden
25 dec 2021 om 20:15 Rode saus bij kapsalon was bizar hete sambal? Kapsalon weg kunnen gooien en per direct buikkrampen. Bedankt voor de fijne kerst
24 dec 2021 om 23:15 Echt een toptent! Ik kom hier al jaren. Nog nooit teleurgesteld geweest. Lezen altijd de opmerkingen en ik krijg mijn pizza/pasta altijd warm. Kwaliteit is al die jaren hetzelfde gebleven, oftewel super! Ga zo door, ik blijf bestellen bij jullie!
23 dec 2021 om 20:33 Op de afgesproken tijd, goed van temperatuur, lekker!
12 dec 2021 om 20:13 Bezorging ongeveer een kwartier te laat.. en de pizza's. Tja je eet veel kaas, het zit vol met kaas. Het waren niet de allerlekkerste pizza's.
9 dec 2021 om 19:07 Pizza was lekker en enorm snel bezorgd!
7 dec 2021 om 20:49 Bezorging op afgesproken tijd, heel fijn !
2 dec 2021 om 20:16 Heerlijke pizza’s, echter wel een lange bezorgtijd (90 min). Volgende keer bestellen we iets vroeger zodat we dan op tijd kunnen eten
30 nov 2021 om 20:01 Eten was koud!
26 nov 2021 om 20:42 Bezorging was duurde 80 minuten
22 nov 2021 om 21:20 Eten was koudddddd!!