PIZZERIA NAPOLI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3525 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Napoli. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 22:21 Om 15:37 uur al besteld om 18:30 uur te bezorgen. Dan vind ik 25 minuten te laat schandalig. De smaak was echter wel goed.
7 apr 2024 om 21:23 Keurig op tijd.
31 mrt 2024 om 19:27 Super
29 mrt 2024 om 21:12 Pizza was zeer slecht
28 mrt 2024 om 20:26 Pizza was behoorlijk afgekoeld en de bodem was erg taai.
27 mrt 2024 om 19:17 Lekker en vlotte bezorging
18 mrt 2024 om 12:32 bezorging was snel en de Pizza was goed
10 mrt 2024 om 20:58 Keurig op tijd en lekker, zoals altijd..
29 jan 2024 om 8:33 Hele lekkere pizza en goed warm! We hebben er alleen 2 uren op moeten wachten. Ik snap dat het zondag is en het dan wat langer duurt maar 2 uren is ons te lang. We hebben wél lekker gegeten!
28 jan 2024 om 20:12 Was niet lekker! Foute salami.. zat geen smaak aan! We hebben de pizza’s weggegooid
27 jan 2024 om 20:37 Tijd geleden dat ik hier een pizza had besteld. Was wel goed altijd maar nu 'zompig', te nat en te snel klaargemaakt ofzo. Denk dat er wat minder ingrediënten op mogen zodat de pizza knapperiger wordt. Wat langer in de oven mag ook.
22 jan 2024 om 15:52 Hoe kan je 3 euro vragen voor een blikje Fernandes waar geen statiegeld meer op zit en al 21 dagen overdatum is?