PIZZERIA NAPOLI

PIZZERIA NAPOLI De echte lekkere pizza's uit Napels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2931 beoordelingen
19 feb 2020 om 21:24 17.00uur pizza besteld. Optie zo snel mogelijk genomen. Volgende zou 17.40 zijn. Pizza kwam 18.30! Duurde veel te lang! En dat op een gewone woensdagavond!
16 feb 2020 om 19:57 we vonden de bezorgtijd lang
16 feb 2020 om 19:04 Top, zoals ik gewend ben bij Napoli
12 feb 2020 om 20:18 Klasse pizza, eindelijk weer eens een versgemaakte bodem ipv al die kant en klare bodems die ze tegenwoordig overal gebruiken. Super aardige bezorger ook! Gauw bestellen mensen:)
9 feb 2020 om 22:29 Perfecte pizza's en ondanks de storm perfect en snel bezorgd!
9 feb 2020 om 15:37 Heerlijke Pizza´s, binnen 30 minuten bezorgd in een buitengebied, Pizza´s waren heet nog. Ook de bezorger was super vriendelijk, hier bestellen wij zeker weer!
8 feb 2020 om 21:25 Ik had naanbrood besteld, maar kreeg een pizzabodem, het stokbrood met tonijn heeft waarschijnlijk de tonijn deels gemist, want het was echt zoeken naar tonijn. Jammer, dat ben ik niet van jullie gewend, voorheen was het altijd super, maar nu niet meer
30 jan 2020 om 22:17 Duurt lang maar wel binnen de tijd bezorgt. Waren verder goed en lekker van smaak
29 jan 2020 om 1:40 Pizza en spaghetti waren echt super. Dik belegde heerlijke pizza, spaghetti ook superlekker. Ondanks de late bestelling een vriendelijk en beleefde bezorger aan de deur. Ben steeds blij met Napoli.
28 jan 2020 om 21:03 Weer een prima kapsalon. Grote portie, netjes bakjes saus en sla met komkommer apart erbij. Bezorging was mooi op afgesproken tijd.
26 jan 2020 om 0:03 het was weer superlekker! Het eten is altijd goed, nooit klachten, bezorging vriendelijk.
25 jan 2020 om 22:46 We hadden rond 5 uur besteld, om 8 uur hadden we de pizza’s nog niet. Ontzettend slecht, we bestellen hier niet weer.